0

Fars dag 12 november

Fira världens bästa pappa med en fin och passande present på Fars dag söndagen den 12/11. Här hittar du perfekta Fars dag-presenter som kommer att göra pappa extra glad. Lägg till presentinslagning och ett finare hälsningskort för en fulländad present!

Beställ din Fars dag-present senast den 8 november kl. 14 för leverans till helgen. För att pappa ska förstå att detta är en fars dags-gåva fäster vi en dekal, där det står "Öppnas på fars dag", på paketet.

Skickapresenter.se har för tillfället stängts ned - Hitta passande fars dag-presenter på Interflora.se

Skicka Fars dag-presenter

Uppvakta pappa på Fars dag med en fin gåva från Skickapresenter.se! Fars dag infaller alltid den andra söndagen i maj i Sverige och 2023 firas alla pappor den 12 november. Hos Skicka Presenter hittar du presenter som passar just till din pappa – allt från välfyllda presentboxar till snygga inredningsdetaljer.

Beställ din Fars dag-present till pappa, morfar, svärfar eller barnens pappa senast den 8 november kl. 14 för leverans till helgen. För att pappa ska förstå att detta är en fars dags-gåva fäster vi en dekal, där det står "Öppnas på fars dag", på paketet.

Drift & produktion: Wikinggruppen

Produkten har blivit tillagd i varukorgen