Present för teknikfreak – skicka den här och bli populär 4 life


Nu talar jag kanske för mig själv. Men är det inte bara förbenat roligt med ny teknik som dessutom begåvats med vacker design? Personligen så letar jag jämt efter vackra och innovativa gadgets. Speciellt sådana som har med kommunikation och Internet att göra.

En pryl som faller inom ramen för den här kategorin känns det som om jag väntat på 4 – ever. Apples Ipad. En tunn grå platta som innehåller allt man behöver i livet. Den finns inte att köpa i Sverige än. Senast sa the people från Apple att den skulle landeras här ”till sommaren”. Men det tåget har väl snart gått?

Expressbud tack!

För att gå rakt på sak. Jag vill ha en Apple Ipad. Och eftersom den här sidan handlar om presenttips, så vill jag härmed tipsa min familj och mina vänner att skramla ihop till en Ipad så fort den kommer till Sverige och skicka den till mig med expressbud.

Skämtåsido. Och lite allvar: Vill du bli populär i resten av ditt liv, vinna en plats i en människas hjärta för alltid, så ska du inhandla en Ipad och skicka den som present till en person med fäbless för teknik. Du kommer däremd att räknas som likvärdig med Zeus och Apollon. För alltid.

Förresten: det där med att Ipaden inte går att köpa i Sverige är en lögn. Den finns faktiskt på exempelvis Blocket.se eller på auktionssajten Tradera, men här är det förstås inte frågan om ”den svenska” versionen.