Inflyttningspresent # Tips på flyttpresenter för husägare & lägenhetsinnehavare


Tips till den som flyttar till lägenhet
Till någon som flyttar till lägenhet är det ofta uppskattad med en inflyttningspresent som syftar till att underlätta boendet i lägenhet. Klockrent i sammanhanget är skicka presenter som hjälper till med förvaringen, såsom tidningsställ, vinställ, förvaring i köket eller andra liknande presenter.

Det är heller inte fel med en flyttpresent som så att säga bidrar till mysfaktorn i lägenheten, ex ljushållare, doftljus eller liknande inredningsprylar som sätter lite extra piff på boendet.

…och till den som flyttar till hus

Ska vill följa logiken på den här sidan ska husflyttaren följaktligen erhålla en flyttpresent som underlättar och sätter extra glans på att bo i ett hus. En inflyttningspresent som har med trädgård att göra är givetvis självskriven i sammanhanget – förutsatt att husägaren har en trädgård.

Och som du säkert sett så råder det ingen brist på trädgårdsredskap på i dagens byggvaruhus, men du kan också inhandla blommor, träd eller örter för husägaren själv att odla. För dig som känner att trädgårdstemat är rätt, men inte vet vad du ska välja för typ av present, kan ett presentkort hos en trädgårdshandlare vara en fin kompromiss.

Bra e-butiker

En bra samling med inflyttningspresenter av olika slag hittar du på presentero.se, många med en humoristisk tvist såsom den självlysande toarullen och ninjarockhängaren. Coolstuff har förstås också en diger samling inflyttningspresenter med humor i fokus, men även en hel del prylar som är rena mumman för tekniknörden.

Spana exempelvis in den sköna Vooni Internetradion, som är både snygg och praktiskt. Du kan även läsa mer om bra e-butiker på vår sida lista med e-butiker.

Fixa inflyttningsfesten!

Vid tillfället för inflyttningspresenten så brukar det inte vara helt osannolikt att det också vankas inflyttningsfest. Och varför inte ge ett lite extra bidrag till just denna fest – kanske till och med arrangera något extra på festen, såsom en upplevlese eller ett liknande arrangemang som värden skulle uppskatta.

Det kan exempelvis vara att boka en konsert/trubadur, att fixa ihop ett gäng med lekar som du vet att värden gillar – och liknande. Använd din fantasi och utgå ifrån personligheten och intressena hos den som står för inflyttningsfesten.